Isoleren = geld besparen

Wij isoleren zowel uw bestaande woning als uw nieuwbouwproject. Ook in bedrijven en organisaties kunnen wij ingezet worden.
Door uw woning te isoleren kan u heel wat geld uitsparen op uw energiefactuur. Zo kan u de investering in isolatie soms al terugverdienen op amper 2 jaar tijd. 

Een bestaande woning of gebouw isoleren is niet altijd evident. Er komt heel wat werk en materiaalkennis bij kijken. Vaak brengt het aanbrengen van isolatie in een bestaande woning ook heel wat afbraakwerken met zich mee. Bij Dirk Lowyck zijn wij hierin ervaren en weten wij hoe wij dit moeten aanpakken. Wij isoleren gebouwen volgens de regels van de kunst zodat er duchtig bespaard kan worden op uitgaven aan energieverbruik.
Zodra de isolatie is aangebracht laten wij alles ook afgewerkt en ordelijk achter. Daar kunt u van op aan!

Isoleren van uw woning brengt heel wat voordelen met zich mee:

  • Isoleren is milieuvriendelijk: het houdt uw huis langer op temperatuur waardoor u dus heel wat minder energie gaat verbruiken.
  • Isolatie brengt geld op: Door te investeren in energiebesparende maatregelen zullen uw stookkosten dalen en kan u jaarlijks honderden euro’s besparen op uw energiefactuur.
  • U kunt ook allerlei subsidies en premies aanvragen voor het isoleren van uw woning.

Bent u nieuwsgierig en wilt u graag meer weten over hoe wij te werk gaan en wat uw mogelijkheden zijn?
Heeft u interesse in een gratis offerte?
Twijfel niet en maak de goede keuze en contacteer ons. Wij komen ook graag bij u langs!


Back to Top