Vastgoedonderhoud in en rond het huis

Geen tijd om zelf de klusjes in uw woning op te knappen of focust u zich liever op uw hoofdactiviteiten? Schakel Dirk Lowyck dan in voor uw vastgoedonderhoud in Zedelgem en ver daarbuiten. Als professional weten we als de beste hoe we uw karweien in een mum van tijd opgelost krijgen.

Groot en klein onderhoud

Enkele kleine klussen zoals een kast monteren of het uitvoeren van kleine schrijnwerken? Of ziet u het wat groter en bent u van plan om uw woning te renoveren? Bij ons kunt u terecht voor zowel grote als kleine taken. We voeren het allemaal uit met evenveel passie en dynamiek. Zo hoeft u slechts één aannemer aan te spreken voor uw totaal vastgoedonderhoud en bespaart u dus ook heel wat tijd.

Technische vaardigheden

Dankzij onze jarenlange ervaring beschikken we over de juiste technische vaardigheden en een diep ruimtelijk inzicht waardoor we steeds heel efficiënt te werk kunnen gaan. Van renovaties tot metselwerken, dakwerken, opritten en terrassen: het team van Dirk Lowyck uit Zedelgem gaat met veel enthousiasme en gedrevenheid voor u aan de slag.

Benieuwd hoe we uw vastgoedonderhoud realiseren? Neem dan even contact met ons op en vertel ons over de werken die u uitgevoerd wilt zien. We helpen u graag verder.